15.4.2024 19:07
Tiedotus

Olli Kaijansinkko BC Nokia ry:n toiminnanjohtajaksi

Olli Kaijansinkko (29) BC Nokia ry:n toiminnanjohtajaksi

BC Nokia ry:n johtokunta on nimittänyt uudeksi toiminnanjohtajakseen 1.8.2024 alkaen Olli Kaijansinkon (29). Olli siirtyy tehtäväänsä Kouvot Juniorit ry:n toiminnanjohtajan tehtävästä.

BC Nokian toiminnanjohtajana toiminut Kati Nynäs jättää tehtävän määräaikaisen työsopimuksen päättyessä 31.7.2024

BC Nokia ry haluaa kiittää Kati Nynäsiä 2 vuoden työpanoksesta seuran hyväksi ja toivottaa Olli Kaijansinkon tervetulleeksi tehtävään.

Olli Kaijansinkko ottaa toiminnanjohtajan tehtävän lisäksi vastuulleen BC Nokian 1 B miesten ja U 19 poikien päävalmentajan tehtävät.

 

Olli Kaijansinkko

Olli Kaijansinkko on heinäkuussa 30 vuotta täyttä nuorimies. Ollin Koris ura on alkanut minipojissa Lappeenrannan namikassa aina edustusjoukkueen mukaan. Valmentamisen Olli on aloittanut Lappeenrannassa 10 vuotta sitten Tommi Koskisen johdolla. Lappeenrannasta tie vei Kouvolaan, jossa olen valmentanut A ja C poikia + A, B ja C tyttöjä. Kouvolassa olen saanut valmennukseen paljon apuja huippuvalmentajilta ja sitä kautta saanut paljon oppia ja mahdollisuuden viedä valmennusta päivä päivältä eteenpäin. 

Ollin mietteitä Nokialle tulosta
Olen todella innoissani tulossa Nokialle ja BC Nokia ry:n toiminnanjohtajaksi ja valmentajaksi. Odotukset seuraa kohtaa ovat hyvät ja lähden tekemään suurta työtä BC Nokian koripalloyhteisön eteen. Pääsen valmentamaan ensimmäistä kertaa miesten joukkuetta ja innolla odotan tätä ja yhteistyötä Nokian miesten kanssa. Haluan tuoda omia näkemyksiä BC Nokian koripalloon ja kehittää päivä päivältä nuoria pelaajia ja itseäni. Täältä on saapumassa iloinen mies elokuussa Nokialle!”

 

Lisätietoja;

Olli Kaijansinkko, toiminnanjohtaja 1.8 alkaen p. 050 4117771

Mikko Niskanen, puheenjohtaja BC Nokia ry p. 0500 514539