20.8.2020 13:09
Tiedotus

BC Nokia | Tiedote jäsenille

‍Koripallokausi on jälleen pyörähtänyt käyntiin. Tässä tiedotteessa kaikille jäsenille ajankohtaista tietoa BC Nokian toiminnasta kaudella 2020-2021.
 

Lukekaa tiedote huolella läpi.
 

Mikäli teillä on kysyttävää liittyen tiedotteen asioihin, olkaa yhteydessä joukkueenne valmentajiin tai joukkueenjohtajaan.
 

Kausimaksut

BC Nokia ry:n johtokunta päätti elokuun kokouksessaan, että juniorien kausimaksut pysyvät ennallaan kaudella 2020-2021.
 

Seurassa on edelleen käytössä kaksi laskutuskautta: Puolet laskutetaan syksyllä ja puolet laskutetaan keväällä (pl. Pikkusudet, 1-3 vuotiaiden pallokoulu sekä aikuisten harrastejoukkueet, joiden kausimaksut laskutetaan kokonaisuudessaan syksyllä).
 

Kausimaksujen suuruudet ikäluokittain voitte käydä tarkastamassa osoitteesta www.bcnokia.com
 

Muutoksia seuran virallisiin sääntöihin

Force majeure
Johtokunta päätti elokuun kokouksessaan lisätä seuran virallisiin sääntöihin ns. force majeure pykälän. Pykälä astuu voimaan, mikäli seurasta riippumattomista syistä koripallokausi joudutaan kokonaan tai osittain keskeyttämään.
 

Pykälän nojalla seuralla on tällaisessa tilanteessa oikeus periä jo laskutetut kausimaksut täysmääräisesti jäseniltä ko. laskutuskauden ajalta.
 

Pykälä velvoittaa seuraa järjestämään etä- ja digivalmennusta pelaajilleen siinä mittakaavassa, kun se on mahdollista sekä järjestämään mahdollisuuksien mukaan pelaajilleen korvaavaa toimintaa myöhemmin, tilanteen sallimalla tavalla.
 

Tästä esimerkkinä viime kesänä Harjuniityssä järjestetty toiminta, joka oli korvaavaa toimintaa ja näin pelaajillemme myös maksutonta.
 

Covid-19

Turnaukset ulkomailla
Johtokunnan kokouksessa päätettiin antaa suositus kaikille seuran joukkueille siitä, että joukkueet eivät osallistu ulkomailla järjestettäviin turnauksiin syyskauden 2020-2021 aikana. Tätä suositusta tarkennetaan syyskauden aikana, mikäli tilanne sitä vaatii. Kevätkauden osalta linjaukset tehdään myöhemmin syksyllä ja niistä tiedotetaan jäseniä välittömästi.
 

Turnaukset kotimaassa
Kotimaassa järjestettävien turnausten kohdalla johtokunta päätti, että osallistuminen on joukkueen oman harkinnan varassa. Mikäli tilanne Suomessa muuttuu, johtokunta on valmistautunut muuttamaan linjaustaan jo syyskauden osalta. Muutoksista tiedotetaan jäseniä välittömästi.
 

Turnaukset/tapahtumat Nokialla
Toiminnanjohtaja ryhtyy välittömästi luomaan seuralle omaa ohjeistusta, jonka puitteissa joukkueet voivat järjestää omia tapahtumia/turnauksia Nokialla syyskauden aikana. Ohjeistus pohjaa THL:n, hallituksen sekä Nokian kaupungin virallisiin ohjeistuksiin ja sitä päivitetään virallisten ohjeistusten muuttuessa. Valmentajia ja joukkueenjohtajia on informoitu siitä, että ohjeistus tulee tarkastaa toiminnanjohtajalta ennen tapahtuman/turnauksen alkua.
 

Päivittäinen toiminta
Päivittäisen toiminnan järjestämisessä seura noudattaa Koripalloliiton sekä Nokian kaupungin virallisia, tämänhetkisiä ohjeistuksia. Ohjeistusten muutoksista tiedotetaan valmentajia sekä joukkueenjohtajia välittömästi ja ne otetaan seurassa samalla käyttöön.
 

Näillä askelmerkeillä lähdemme yhdessä kohti uutta koripallokautta :)
 


Ystävällisin terveisin,
Basketball Club Nokia ry
Toiminnanjohtaja
Henri Hirvikoski