6.11.2020 14:42
Tiedotus

BC Nokian junioreita SUSI All Stars-cupiin

Suomen Koripalloliitto on kutsunut ennätysmäärän nokialaisia vuosina 2006–2007 syntyneitä junioreita SUSI All Stars-leirityksen viimeiseen vaiheeseen. Leirityksen kautta valitaan pelaajat MU15- ja WU15- maajoukkueiden ohjelmaan.
 

”Tuo kahdeksan pelaajan määrä aloittavien ikäluokkamaajoukkueiden leirityksessä on jälleen osoitus siitä, että me kykenemme seurana tarjoamaan motivoituneille pelaajillemme ympäristön, jossa heillä on realistinen mahdollisuus tavoitella urheilijoina omia unelmiaan.”, BC Nokia ry:n toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski kertoo.
 

All Stars -vuosi huipentuu marraskuun lopussa pelattavaan SUSI All Stars Cupiin, minkä pelipaikkana toimii koripallomaajoukkueiden kotipesä, Susi Training Center. Tapahtumassa pelataan kuuden leirijoukkueen 4vs4 -turnaus niin, että jokaisessa joukkueessa on kahdeksan pelaajaa. Leirijoukkueet on nimetty Susijengi-tähtien mukaan. Pelaajat ovat valikoituneet joukkueisiin kaksivaiheisen leirityksen kautta.
 

SUSI All Stars on Koripalloliiton maajoukkueohjelman, Suden polun, ensimmäinen askelma. Vuosittain järjestettävän SUSI All Stars -leirityksen kautta pelaajat hankkivat ensimmäisiä kokemuksiaan maajoukkueleirityksestä, sen haastetasosta sekä toimintakulttuurista yhdessä ikäluokan muiden pelaajien kanssa.
 

Susi All Stars Cupiin valitut nokialaisjuniorit:
Tytöt
Kiira Ojala (2006)
Ooda Tolonen (2006)
Venla Patrikainen (2006)
 

Pojat
Matias Haliseva (2007)
Eetu Honkaniemi (2007)
Kalle Kuhalampi (2006)
Mikael Parsiala (2006)
Nooa Harju (2006)