11.6.2021 16:35
Basketball Club Nokia ry

BC Nokia, Stadium ja Puma Finland solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen

BC Nokia on tehnyt sopimuksen Stadiumin ja PUMAn kanssa peli- ja seuravaatteiden toimittamisesta seuraavan neljän vuoden ajaksi. Puma valmistaa seura- ja pelivaatteet, Stadium toimittaa tuotteet sekä tuottaa tilauksia varten erillisen verkkokauppa-alustan.
 

Uusi sopimus on BC Nokialle mittava askel kohti yhtenäistä, laadukasta sekä raikasta ulkoasua, jonka piiriin kuuluvat kaikkien junioripelaajien lisäksi meidän lippulaivat, miesten sekä naisten edustusjoukkueet. Menneen talven seurakysely sekä viestit jäsenistöltä osoittivat meille, että tämän kaltaiselle uudistukselle erityisesti seuravaatteiden osalta oli tarvetta, BC Nokia ry:n toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski valottaa sopimuksen taustoja.
 

BC Nokia on yli 500:lla lisenssipelaajallaan Suomen koripallokartalla tunnettu ja perinteikäs seura. Iso, laadukas ja perinteinen urheiluvaatebrändi, Puma lanseeraa kesällä 2021 uuden ja raikkaan, koripalloseuroille tarkoitetun malliston myös Suomen markkinoille. Seuravaatteet sekä uusi verkkokauppa-alusta tulevat käyttöön syksyllä 2021. Peliasujen osalta joukkueet siirtyvät uuteen asuun kauden 2021-2022 aikana.
 

Seuran vahva panostus urheilutoimintansa kehittämiseen kielii kovasta kunnianhimosta, ja Stadiumille tämä solmittu yhteistyö on hieno mahdollisuus sitoutua niin mies- ja naiskoripalloilun, kuin juniorikoripalloilunkin tukemiseen. Stadiumin seurakaupan visiona on valtakunnallisella tasolla suomalaisten seuraurheilijoiden monipuolinen aktivoiminen - oli kyse huipputason atleeteista tai harrastamisesta nauttivista palloilijoista.
 

Palamme halusta päästä yhdessä seuran kanssa viemään BC Nokian yhtenäistä seurailmettä tämän hienon lajin seuraajien tietoisuuteen valtakunnallisellakin tasolla. Tulemme paikallisesti panostamaan aktiiviseen yhteistyöhön esimerkiksi tapahtumien ja näkyvyyttä tuovien kampanjoiden muodossa, ja uskomme vahvasti olevamme Puman kanssa BC Nokialle huipputason yhteistyökumppani, Stadiumin aluepäällikkö Petteri Ahokoski kertoo.
 

Koripallo on kovassa suosiossa Suomessa ja maailmalla, joten on hienoa, että voimme jatkossa palvella tuotteillamme myös koripalloseuroja. PUMA on tullut vahvasti markkinoille ja tästä hyvänä esimerkkinä toimii se, että PUMA toimii jatkossa BC Nokian varustemerkkinä. Tämä on ehdottomasti hieno asia meille, että saamme heti alkuun aloittaa yhteistyön näinkin ison ja merkittävän seuran kanssa kuin BC Nokia, Puma Teamsales Key Account Manager Juha Manner iloitsee.
 

Lisätiedot:

BCNokia: Henri Hirvikoski, Toiminnanjohtaja

henri.hirvikoski@bcnokia.com 040 1662477
 

Stadium: Petteri Ahokoski, Stadiumin aluepäällikkö

petteri.ahokoski@stadium.fi 040 6104949
 

Puma: JuhaManner, Puma Teamsales Key Account Manager

juha.manner@puma.com 045 1394001