28.9.2021 09:59
Basketball Club Nokia ry

Hoops for learning"-hanke rantautuu nokialaisille kouluille

BC Nokia, Yhdysvaltain Suomen suurlähetystö sekä Nokian kaupunki ovat sopineet yhteisestä "Hoops for learning"-hankkeesta. BC Nokian miesten edustusjoukkueen yhdysvaltalaispelaajat sekä päävalmentaja Greg Gibson kiertävät Nokian kouluilla keskustelemassa lasten ja nuorten kanssa kulttuurieroista, kiusaamisesta, liikuntaharrastuksen tärkeydestä sekä koulunkäynnistä. Yhtenä tavoitteena on myös vahvistaa oppilaiden kielitaitoa ja lisätä itsevarmuutta puhua englantia.
 

"Hanke alkaa nyt, kun kouluille pääsee jälleen vierailemaan ja se jatkuu aina kouluvuoden loppuun saakka. Tavoitteena on, että kierrämme kaikki Nokian peruskoulut kouluvuoden aikana. Olen erittäin innoissani tästä projektista, missä pystymme seurana tekemään työtä oman yhteisömme hyväksi", Greg Gibson kertoo.
 

"Vierailuilla puhutaan arvoista ja asioista, jotka ovat tärkeitä myös BC Nokialle. Samalla myös koripallo tulee lajina tutummaksi nokialaisille lapsille. Hienoa, että seuramme pääsee toteuttamaan tällaisen ainutlaatuisen projektin paikkakunnalla", BC Nokia ry:n vs. toiminnanjohtaja Pasi Hovi iloitsee.
 

Kuvassa olevat BC Nokian edustusjoukkueen pelaajat Anthony Adger (oik.), Arnaldo Toro ja päävalmentaja Greg Gibson ovat innoissaan lähdössä kiertämään nokialaiskouluja "Hoops for learning"-hankkeen puitteissa.
 

Lisätiedot:
Greg Gibson
päävalmentaja BC Nokia
greg.gibson@bcnokia.com
p. 050 467 2718
 

Pasi Hovi
vs. toiminnanjohtaja BC Nokia ry
pasi.hovi@bcnokia.com
p. 040 6641821