2.8.2022 18:01
Basketball Club Nokia ry

Kati Nynäs BC Nokia Ry:n toiminnanjohtajaksi

BC Nokia ry on nimittänyt seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi Kati Nynäsin elokuusta alkaen.

Nynäs on toiminut reilut kymmenen vuotta ensin Koripalloliiton erotuomaripäällikkönä ja viimeksi keskittyen Korisliigan ja muiden huippusarjojen tuomareiden valmennukseen. Nynäs on toiminut vuosia myös kansainvälisessä ympäristössä FIBA:n erotuomarikouluttajana.

"Hienoa lähteä kehittämään vahvaa koripalloseuraa seuraavalle tasolle. Viimeisten vuosien aikana Nokialla on tehty hyvää työtä, ja seuran harrastajamäärät ovat olleet voimakkaassa kasvussa, ja seura on jo isoimpien suomalaisten koripalloseurojen joukossa. Seurassa on panostettu paljon valmennukseen ja uskon tuovani omalla kokemuksellani seuran laajempaan toimintaympäristön johtamiseen uutta virtaa." kertoo Kati Nynäs

BC Nokian ry:n puheenjohtaja Mikko Niskanen puolestaan kommentoi: "Olen iloinen seuran puolesta, että saamme Katin mukaan BC Nokian väreihin. Olemme etsineet toiminnanjohtajaa jo jonkin aikaa ja nyt olemme löytäneet tehtävään oikeanlaisen henkilön. Katilla on sopivaa kokemusta yrityselämästä, todella vahva ymmärrys lajiin sekä seuratoimintaan ja hän tuntee laajasti koko koripallokenttää sekä sen eri toimijoita."

Onnea ja menestystä Katille uutena BC Nokian laumanjohtajana!